Een gezichtsmassage kan wonderen doen

Een gezichtsmassage doet wonderen tegen stress en spanningen. Hoofdpijn en migraine kunnen na een uurtje massage van het gezicht beduidend afnemen. Maar ook zorgen, overmatig nadenken en tobben, of zelfs angstgedachten kunnen veel verbeteren na een goede gezichtsmassage. Een goede gelaatsmassage kalmeert de zenuwen op het hoofd en het gelaat, maar ook de punten waarmee ze in verbinding staan met het lichaam.
Gezichtsmassage of Facial Spa (optie 1)
De gezichtsmassage in The Wellness Room is verschillend van de reflexologiemassage gelaat, omdat het niet werkt op de reflexpunten, maar juist met zachte, ritmische strelingen vooral rust en ontspanning wil creëren. Bovendien gebruiken de therapeutes tijdens de Facial Spa gezichtsmassage warme kompressen, een zachte reinigingslotion, een warme frambozenpitolie en een verzorgende dagcrème. Een milde reiniging dus, gevolgd door een heerlijk lange massage.

Een gezichtsmassage is zeker geen overbodige luxe. Ze verhoogt het algemeen welzijnsgevoel. Ze geeft u de energie en frisheid die u nodig heeft.

Facial Spa gezichtsmassage met endermolift, voor wie enorme last heeft van migraine. (optie 2)

Wanneer u echt enorme last heeft van migraine of spanningshoofdpijn, raden wij de mechanische Endermolift behandeling aan van LPG endermologie. Deze mechanische massage is vooral gericht op het stretchen, liften, en draineren van het gelaat: spanning op het voorhoofd, de frons, de ogen, de kaken (knarsetanden), worden hiervan veel beter. De LPG endermolift machine gezichtsmassage is een zeer populaire behandeling. En ook al wordt ze machinaal gegeven, op therapeutisch gebied zijn de effecten spectaculair.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0