Voetmassage of voetreflexologie Antwerpen heelt uw lichaam

Het is algemeen geweten dat een voetmassage of voetreflexologie heel goed is voor ons lichaam. Een massage van de voeten per maand verbetert ons algemeen welzijn: onze spieren maar ook kan het een extra energieboost geven! Massage van uw voeten stimuleert de organen. Ook kan voetmassage stress, blokkades en stijfheid aanzienlijk verminderen. Heb je last van pijnlijke benen, rug of schouders, of zelfs van hoofdpijn, grote kans dat deze klachten verminderen met een goede voetmassage.

Voetmasage bij The Wellness Room in Antwerpen

Blokkades opheffen met voetreflexologie

Soms kan het “drukken” op de voetreflexzones tijdens een voetmassage gevoelig zijn. Dit kan wijzen op een blokkade van de energiestroom. Een blokkade kan worden verminderd doordat onze therapeute deze punten zacht aandrukt en masseert. De drukpunten op de voetzool worden met de vingertoppen en duimen gestimuleerd. Kortom, het hoofddoel is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0