Gediplomeerde therapeutes Bij The Wellness Room werken gemotiveerde, ervaren en gediplomeerde Massagetherapeuten, Gezondheidstherapeuten & Schoonheidsspecialistes.

Hoogste norm Wij bieden uiterst vakbekwame professionals en hartelijk therapeutes met een ervaren achtergrond en opleiding.

Boekingsvoorkeur U kan ervoor kiezen om uw behandeling direct te boeken bij uw favoriete therapeute. Reserveer hieronder makkelijk online en direct bij uw favoriet.
Barbara
Werkt op ma, di, donderdag en vrijdag. barbara@the-wellness-room.be

Barbara is gestart met de oprichting van The Wellness Room in 2011. Daaruit vloeide ook Huidtherapie Zuid. Benieuwd naar het verhaal van Barbara? Lees hier.

Informatie & Boeken
Simona
werkt op Maandagavond, Dinsdagavond, Donderdag, vrijdag, en zaterdag

Onze therapeute Simona is gespecialiseerd in dieptemassages en antistress massages. Ze heeft jarenlang ervaring in massagesalons in Duitsland, Roemenië en België, nadat ze was afgestudeerd als all Round massage therapeute.

Informatie & Boeken
Bela
Elke dag, 7 op 7, met af en toe een dagje verlof.

Bela is een talentvolle Russische dame gespecialiseerd in medische - en dieptemassages, en Afslanking met diverse machines, waar zij duidelijk in uitblinkt. Bela behandelt geen mannelijke klanten.

Informatie & Boeken
Marcella
Werkt elke dag op aanvraag

Onze therapeute Marcella is van Braziliaanse afkomst en gespecialiseerd in alle soorten waxing, en dus ook de échte Braziliaanse wax uit Brazilië! Bij Marcella ben je in de beste handen voor een uiterst professionele waxing van het gehele lichaam of alleen de Brazilian. 

Informatie & Boeken
Oana
Maandag, Woensdag, Donderdag

Oana is back! Oana heeft al enkele jaren gewerkt in The Wellness Room maar heeft toen een rustpauze genomen en is ondertussen ook mama geworden. Nu is ze weer blij om terug te komen en zoals altijd de beste massages en LPG behandelingen aan te bieden. 

Informatie & Boeken
Veronique
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Therapeute Veronique werkt als gespecialiseerde pedicure, ook gekend als medische pedicure en is ook zeer geliefd voor voetreflexologie, voetmassages en full body massages, zoals zwangerschapsmassage en massage bij pijnklachten!

Informatie & Boeken
Saly
Werkt op donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag.

Onze therapeute Saly weet iedereen tot rust te brengen en de meest gestresseerde geest te ontspannen. Saly is gespecialiseerd in combinatie massages, healing massages en meditatieve massages. Ben je overprikkeld, gevoelig of heel gestresseerd, dan is Saly de juiste keuze. 

Informatie & Boeken
Charlotte
Maandag, Woensdag- en Zondag avond

Onze therapeute Charlotte is zowel all-round schoonheidsspecialiste, als massage-therapeute. Ze heeft verschillende jaren ervaring in het runnen van een schoonheidssalon. 

Informatie & Boeken
Alja
Dinsdag, Woensdag en Donderdag

Alja is onze lifestylcoach / massagetherapeute bij The Wellness Room. Onze therapeute Alja heeft een bijzonder talent voor massages op maat gemaakt, omdat ze voor iedere klant een specifieke massage samenstelt. Alja is tevens lifestylecoach en geeft op verschillende plaatsen yoga en pilateslessen.

Informatie & Boeken
Marieke
Werkt op Flexibele dagen.

Marieke is onze full body wax experte! Omdat deze zone de meest gevoelige zone is voor vrouwen, is dit een specialisatie opleiding. Marieke is door en door gedreven en opgeleid om Brazilian wax tot in de puntjes te verzorgen, op en top hygiënisch, snel, efficiënt, bijna pijnloos, perfect gedaan, met een toffe babbel, en met extra aandacht voor de zeer gevoelige huid. Marieke doet ook full body waxings van gelaat tot aan de benen. Marieke is ook gespecialiseerd in wimperlifting, wenkbrauwen shapen en kleuren, Gellish en BIAB op handen en voeten. 

Informatie & Boeken
Andrea
Maandag, Donderdag, Vrijdag en Zondag

Andrea is vanaf 1 oktober 2020 op zwangerschapsverlof. Zij komt tegen de lente terug. Andrea is gespecialiseerd in alle soorten massages voor zowel ontspanning als pijnklachten. Andrea is gespecialiseerd in alle soorten massages voor zowel ontspanning als pijnklachten.

Informatie & Boeken

Boeken bij The Wellness Room in Antwerpen

Bereikbaarheid Wij verkiezen online boekingen. The Wellness Room is wel iedere dag van de week bereikbaar via chat, telefonisch of per email. 
Boekingsinformatie Boek snel en efficient online via onze book online knop. U kan The Wellness Room ook contacteren telefonisch, per email of via een bericht in onze chat box. 
Afspraak verzetten? Dat kan tot minimum 6 uur voor aanvang van de afspraak. Verzet je afspraak het beste zelf online, via de reschedule link in je laatste bevestigingsmail. Is dit minder dan 6 uur op voorhand, dan zijn wij genoodzaakt je boeking te laten betalen alvorens je terug bij ons iets kan reserveren. 

GEDIPLOMEERD, PROFESSIONEEL & ERVAREN

GEDIPLOMEERDE GEZONDHEIDSTHERAPEUTES & MASSAGOLOOGAl onze therapeutes werken op zelfstandige basis onder de koepel van The Wellness Room Antwerpen. Voor alle vragen kan u steeds terecht bij de eigenaresse Barbara via email op barbara@the-wellness-room.be
ALL-ROUND SCHOONHEIDSSPECIALISTENBij onze beauty afdeling www.huidtherapiezuid.be kan u terecht voor  specialisaties zoals huidverbetering, huidverjonging, huidanalyse, acne specialisatie, mesogun therapie, Mesopen - dermapen needling face, microdermabrasie, ultrasoon, vacuüm yupping Therapy, RF radio frequentie face & body, Cavitatie, LPG endermologie, Chemische Peelings, Presso- Elektrostimulatie - Thermotherapie, Afslankingstherapie en bodyshaping, Masterclass Face Serums, Injectables & Cocktails.

Bij The Wellness Room kan u terecht voor professionele massages, full body wax, Brazilian wax, Sugaring, Cosmetische en Medische Pedicure, Bodyscrubs & Pakkingen, arrangementen en Wellness behandelingen als aanvulling op uw massage. 
© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0