Massages bij The Wellness Room in Antwerpen

Massage Antwerpen

Wij bieden de beste prijs bij massages in Antwerpen. Ook dient u geen parkeerstress te hebben want bij ons is het gratis privé parkeren.

U wordt vooraf ontvangen in onze gezellige lounge met terras waar u kan genieten van koffie of een heerlijk kopje kruidenthee. Ook kan u altijd even nagenieten van uw behandeling.
Online massages reserveren bij the Wellness Room in Antwerpen

Reserveer Online

Reserveer nu makkelijk online. Kies uit gediplomeerde masseuses en meer dan 25+ massage behandelingen.

The Wellness Room is onderscheidend in prijs, ervaring en professionaliteit. Wij bieden uiterst vakbekwame professionele masseuses en hartelijk therapeutes met een 6-jarige opleiding achtergrond als gezondheidstherapeut. Boek online
Massage arrangementen bij the Wellness Room

Retreat Wellness, Massage & Beauty aanbiedingen

Massage arrangementen

Massagearrangementen Bekijk tijdelijke acties

AL 7 JAAR DE BESTE MASSAGES VAN ANTWERPEN

Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid in een prachtig herenhuis komt u terecht in een omgeving die u laat ontspannen en wegdromen. Met een team van TOP-therapeutes zorgen wij steeds weer voor first class service. Dit uit zich in een vaste schare van tevreden klanten.

MASSAGE SERVICES ANTWERPEN

Goede service begint met een warm onthaal. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten in de watten gelegd worden en u met een tevreden gevoel onze zaak verlaat. Hygiëne is daarbij troef. Voor ons en uw voordeel zetten we de puntjes op de ‘i’ inzake hygiëne

RESERVEER MASSAGE ANTWERPEN

Reserveer nu uw massage in onze massagesalon The Wellness Room in Antwerpen. Of bekijk onze last minute deals voor een leuke Massage Antwerpen Aanbieding. Reserveer online of via onze live chat.