Het effect van een Ayurvedische Massage

betreft zowel het reinigen, ontspannen, voeden en balanceren van het fysieke lichaam. De emotionele toestand als de geest. Het brengt lichaam en geest dichter bij elkaar en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De Ayurvedische massage in Antwerpen ofwel het inoliën van het lichaam heeft een directe invloed op de 7 dhatus (weefsels) die geolied worden. Spieren, pezen, gewrichten, banden, huid (tvak), bloed en bot maar ook op de organen zoals blaas en darmen. Het onderscheid tussen een westerse (en ook een aantal oosterse massagevormen) en ayurvedische massage is het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie of basisolie.

Ayurvedische Massage in Antwerpen

Verschil Westerse en Ayurvedische massage Antwerpen

De kruidenolie heeft een smerende en medicinale werking. De oliemassage noemt men in ayurveda ook wel abhyanga. Een ander onderscheid is dat de abhyanga zich niet enkel richt op de spieren ontspannen, maar ook op het herstellen van het energetisch evenwicht. Aangeraden wordt om na de ayurveda massage het rustig aan te doen en wat meer water te drinken om afvalstoffen sneller af te voeren. De olie laat je intrekken en douchen doe je alleen met warm water. Zeep hoef je pas de volgende dag te gebruiken indien je daar behoefte aan hebt.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0