Mindfullness Massage: voor sprankelende energie

De mindfullness massage is dé massage bij uitstek wanneer u meer nodig heeft dan enkel een anti-stress massage. Deze massage helpt uw innerlijke balans terug te vinden. Bovendien kan het klachten van een burn-out aanzienlijk verminderen. Het is een intuïtieve Massage. Ze helpt u ervaren wat liefdevolle aanraking voor je kan betekenen. De mindfullness massage is een zachte, ritmische massage. Daarnaast draagt het bij aan totale ontspanning, terwijl het ook aandacht besteedt aan de chakra punten op het lichaam. Deze massage activeert het zenuwstelsel en de bloedsomloop.

Mindfullness Massage bij The Wellness Room Antwerpen

100% natuurlijke oliën

Uw therapeute maakt de olie met 100% natuurlijke koudgeperste plant oliën. De olie wordt samengesteld om het lichaam en geest te verrijken. Ze bevat geen conserveringsmiddelen. Daarnaast bevat ze geen synthetische geuren of andere ingrediënten die slecht zijn voor de gezondheid. Uw therapeute bespreekt samen met u de perfecte combinatie van olie voor uw lichaam & geest.


Vergelijk al onze massages Vergelijk al onze massages op basis van enkele kernwoorden. Zo kan u zelf aangeven of bekijken welke massage het beste bij u past. MASSAGES VERGELIJKEN

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0