Arrangement lichaams-& gezichtsmassage 
Dit arrangement duurt 110 minuten. Het Massage Arrangement Massage & Facial Spa is een arrangement speciaal samengesteld voor wie zin heeft in massage maar ook van een gezichts- spa wil genieten. Het Massage & Facial Spa arrangement is er op gericht de geest en het lichaam volledig tot ontspanning te brengen. Vaak is een ontspannende gezichtsverzorging de kers op de taart na een heerlijke lichaamsmassage, daarom hebben onze therapeutes dit arrangement met veel zorg samengesteld. Een gelaatsverzorging hoeft niet altijd gericht te zijn op een huidprobleem. U kan ook een gelaatsverzorging laten uitvoeren die vooral gericht is op het masseren van de gelaats-en nekspieren, en natuurlijk wordt ook het hoofd en de schouders nog eens extra gemasseerd. Dit arrangement begint met het losmaken van enkele drukpunten en vervolgens het kneden en masseren van de beenspieren en de rug. De rug wordt ook zeer uitgebreid gemasseerd. 

Inhoud Massage & Facial Spa

  • Arrangementsmassage: u kan kiezen uit een ontspannende full body massage ofwel een stevige dieptemassage, of natuurlijk een combinatie van de twee, dat kan ook. 
  • Facial spa : zeer ontspannende gelaatsmassage, met gebruik van hottowel en hotstones.  

Het Massage & Facial Spa brengt u weer helemaal tot rust

Het Massage & Facial Spa arrangement

Het Massage & Facial Spa arrangement is een uitgebreid massage- gelaatsverzorgingssarrangement dat zowel alleen kan geboekt worden, als in duo. 

Het is perfect mogelijk dit arrangement in combinatie met een ander arrangement te boeken. Chat daarvoor even met de receptie.

BOEK NU JOUW AFSPRAAK


© 2019 the Wellness Room - Antwerpen
beoordeling the wellnessroom antwerpen
5.0